Cursuri auditori energetici

Auditul energetic este o specializare noua in domeniul  constructiilor.

Asociatia Profesionala Pentru Certificare Energetica (APCE) isi aduce contributia la creearea corpului profesional al Auditorilor Energetici din Romania.

Pentru atestarea ca auditor energetic este necesara parcurgerea prealabila a unui program de specializare. Cursurile de specializare organizate de APCE ofera posibilitatea inginerilor si arhitectilor cu o vechime de 3 ani , respectiv 5 ani sa devina auditori energetic.

In conformitate cu art. 15 lit g. din Regulamentul privind atestarea auditorilor energetici pentru clădiri, certificatul obtinut ca urmare  a parcurgerii  cursului de specializare confera participantilor posibilitatea  de a sustine examenul de acces  in profesia de   auditor energetic.

In  acest sens, dat fiind cererea  mare de specialisti in domeniul auditului energetic, asociatia noastra organizeaza atat cursuri clasice in principalele orasele  ale tarii  cat si cursuri online , in urma carora participantii vor primi un certificat care atesta parcurgerea cursului de  specialitate.

Vino alaturi de ceilalti  ingineri si arhitecti  pentru a deveni  auditor energetic!

Mai multe informatii puteti solicita pe adresa : office@audit-energ.ro sau   audit_energ@yahoo.com