Cursuri auditor energetic in toata tara

Cursuri auditor energetic in toata  tara

Asociatia Profesionala Pentru Certificare Energetica (APCE)  contribuie la crearea specialistilor in domeniu certificarii energetice si in acest sens  organizeaza cursuri de specializare pentru a deveni auditor energetic  si in orasele in care nu sunt facultati de profil .

Cursul   dureaza  5 saptamani  si se desfasoara  la fiecare sfarsit de saptamana .

Timpul de lucru  alocat serviciului  sau profesiei  nu este afectat de participarea la cursuri ,  organizatorii nostrii au avut in vedere ca aceste cursuri se se desfasoare  in timpul dv. liber. .

Ca urmare a absolvirii cursului de specialitate  in domeniul  performantei energetice a cladirilor si a instalatiilor aferente se va elibera un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ce va atesta parcurgerea unui curs de specialitate si  insusirea de competente  necesare si obligatorii pentru  depunerea dosarului  in vedera  sustinerii examenului de atestare ca auditor (art. 15 lit g. din “ Regulamentul privind atestarea auditorilor energetici pentru clădiri”)

Cursurile se vor desfasura in toate orasele tarii  in care sunt solicitari  pentru a realiza o grupa de minim  25 persoane.

Trimite-ne email la office@audit-energ.ro ; audit_energ@yahoo.com pentru a ne comunica locatia unde doresti sa urmezi cursurile de auditor energetic.

Vino alaturi de ceilalti  colegi pentru a deveni  auditor energetic!